Axess B.V.


Vredeweg 7 1505 HH Zaandam
0342426000 Klik om te bellen

Over Axess B.V.

Welkom bij Axess B.V. (www.axessliften.nl), waar we een diepgaande toewijding hebben aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare liftoplossingen die voldoen aan al uw behoeften. Met decennia aan ervaring in de branche zijn wij een vooruitstrevende speler die zich richt op innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze missie

Bij Axess geloven we dat mobiliteit essentieel is voor het creëren van toegankelijke en efficiënte ruimtes. Onze missie is om vooruitstrevende liftoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We streven ernaar om de standaard te zetten voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de liftindustrie.

Onze producten

Of het nu gaat om de verfijnde Cabinelift Prestige of andere innovatieve oplossingen, onze producten zijn ontworpen met de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen. Axess-liften combineren functionaliteit met esthetiek, waardoor ze niet alleen efficiënt zijn, maar ook een aanvulling vormen op de architectonische visie van elk project.

Axess B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Levering van liften
Onderhoud van liften

Certificeringen

CE Merk
Vca**

Soort liften

Beddenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Personenliften

Onze locatie

Axess B.V.


Vredeweg 7 1505 HH Zaandam
0342426000 Klik om te bellen