H & K Lift Quality B.V.


Ambachtsweg 5 W 3953 BZ Maarsbergen
0343-476800 Klik om te bellen

Over H & K Lift Quality B.V.

H & K Lift Quality B.V. is een zelfstandig opererende organisatie op het gebied van onderhoud en renovatie van alle types liftinstallaties. Het bedrijf is opgericht met als doel het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten, om te allen tijde de goede werking en veiligheid van installaties te kunnen garanderen.

De levensduur en het optimaal functioneren van uw liftinstallatie is afhankelijk van deskundig en professioneel onderhoud.

Op de markt zijn op dit moment talloze liftfabrikanten. H & K Lift Quality is op zoek geweest naar liftproducenten die voldoen aan onze hoge standaardeisen voor kwaliteit en duurzaamheid waarvan het product voor iedereen vrij op de markt verkrijgbaar is met de hoogste prijs-kwaliteit verhouding.

Voor elk nieuwbouwproject wordt gezocht naar het best bijpassende product, waarbij de aangeboden liftinstallatie de beste optie is voor uw project.

Alle door ons gekozen liftinstallaties zijn voorzien van CE certificering. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u garanderen dat alle liftinstallaties die door ons geleverd en geïnstalleerd worden voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

H & K Lift Quality beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de liften en is ook gespecialiseerd in het moderniseren en renoveren van liftinstallaties. Wij bieden voor elk project een totaaloplossing. Of het nu gaat om het vervangen van een drukknop of het realiseren van een complete liftrenovatie, H & K Lift Quality zorgt ervoor dat uw installatie weer voldoet aan alle huidige veiligheidseisen en kwaliteit.

Tevens geven wij op alle door H & K Lift Quality uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen minimaal 1 jaar garantie.

Foto's

H & K Lift Quality B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

Vca**

Soort liften

Auto liften
Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Personenliften
Rolpaden
Roltrappen
Trapliften

Onze locatie

H & K Lift Quality B.V.


Ambachtsweg 5 W 3953 BZ Maarsbergen
0343-476800 Klik om te bellen