Kool Elevator Parts B.V.


Vlotlaan 556 2681 TX Monster
+31(0)174-403637 Klik om te bellen

Over Kool Elevator Parts B.V.

Bij Kool Elevator Parts weten we wat er leeft in de liftenwereld. Zo weten we bijvoorbeeld wat liftmonteurs en inkopers van liftonderdelen écht belangrijk vinden.

 Scherpe prijzen
 Duidelijke bestelinformatie
 Persoonlijk contact

Kool Elevator Parts is opgericht om juist deze drie zaken vorm en inhoud te geven. Naast een onberispelijke kwaliteit, natuurlijk.

Scherpe prijzen
Bij Kool Elevator Parts kennen we maar één prijs: de júiste prijs! En die is altijd scherp. Niet alleen omdat we u graag bij ons terugzien. Maar ook omdat kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn. Zo simpel is het.

Duidelijke bestelinformatie
Wist u dat er dagelijks veel verkeerde liftonderdelen worden besteld? Dat komt omdat er veel kleine verschillen zijn, die vaak niet duidelijk worden aangegeven. Bij Kool Elevator Parts is elk artikel voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Compleet met maatvoeringen en duidelijke perspectief-tekeningen om snel de juiste keuze te kunnen maken.

Persoonlijk contact
Bestellen via de website is helemaal van deze tijd. Maar bij Kool Elevator Parts vinden we persoonlijk contact nog nét zo belangrijk. Een liftmonteur die ter plekke zoekt naar een oplossing? Een inkoper die even wil overleggen? Bel gerust!

Het assortiment van Kool Elevator Parts groeit snel. Wat vandaag nog niet op de website staat, ligt misschien al wel op de plank. Of we zorgen ervoor dat het er snel is. Wilt u meer weten over Kool Elevator Parts? Bel gerust!

Kool Elevator Parts B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven

Diensten

Levering van liften

Soort liften

Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Personenliften
Roltrappen

Onze locatie

Logo Kool Elevator Parts B.V.

Kool Elevator Parts B.V.

Kool Elevator Parts B.V.


Vlotlaan 556 2681 TX Monster
+31(0)174-403637 Klik om te bellen