Liftintermediair B.V.


Dinkel 5 3068 HB Rotterdam
085 - 877 94 67 Klik om te bellen

Over Liftintermediair B.V.

Liftintermediair is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van liften. De expertise van ons bureau is hoofdzakelijk gelegen in de markt van de bestaande liften. Ook nieuwbouw van liften begeleiden wij voor u. De missie van ons bureau is dat wij op exploitatie (kosten) gerichte advisering doen van liften. Dat betekent dat wij niet alleen technische kennis in huis hebben, maar ook kennis van de markt en kostendeskundigheid. De exploitatiekosten gerichte aanpak maakt dat wij ons voornamelijk bezig houden met lean and mean concepten op het gebied van onderhoud en modernisering van liften.

Onze medewerkers komen uit de liftenbranche en hebben gemiddeld zo’n 10 jaar ervaring bij meestal de grote multinationale liftbedrijven.
Onze opdrachtgevers zijn voor meer dan 80% woningcorporatie. Daarnaast werken we voor andere professionele eigenaren van vastgoed.
Onze opdrachten zijn grofweg in vier categorieën in te delen:
1. Beheer van liften (Begeleiding van dagelijks onderhoud, bestaande uit het opstellen van meerjarenbegrotingen, aan- en uitbesteden van werkzaamheden kleiner dan € 10.000,-- per lift, meten van performance van liftinstallaties en het geven van adviezen hieromtrent.)
2. Begeleiden van projecten (Zowel nieuwbouw als modernisering groter dan € 10.000,-- per lift. De activiteiten zijn, opstellen van werkomschrijvingen, aanbestedingen, gunningsadviezen, directievoering en oplevering.)
3. Contractadvies (Meestal betekent dit het implementeren van prestatieovereenkomsten. Hiervoor doen wij de 0-metingen en tevens begeleiden wij de aanbestedingstrajecten tot de implementatiefase.)
4. Ad-hoc advisering (Het geven van adviezen waarbij wij gebruik maken van onze expertise in de eerste drie activiteiten.)

Op dit vakgebied zijn wij het grootste onafhankelijke liftadviesbureau van Nederland. Lifintermediair. Er zijn geen financiële verbanden tussen Liftintermediair, liftbedrijven en andere bedrijven en instellingen in deze branche.

Liftintermediair B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Adviesdiensten
Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

VCA*
VCA**

Soort liften

Beddenliften
Containerliften / palletliften
Gevellift
Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Opbouwliften
Personenliften
Rolpaden
Roltrappen
Trapliften
Verhuisliften

Artikelen

Uitbesteden liftbeheer steeds meer gemeengoed

Veel beheerders van gebouwen zijn bouwkundig opgeleid en functioneren als generalist als het om gebouwbeheer gaat. Zij weten welke dakbedekking ze willen toepassen, hebben ideeën over kozijnen en...

Onze locatie

Liftintermediair B.V.


Dinkel 5 3068 HB Rotterdam
085 - 877 94 67 Klik om te bellen