Liftintermediair B.V.


Houtsingel 95 95 2719 EB Zoetermeer
085 877 9467 Klik om te bellen

Over Liftintermediair B.V.

Liftintermediair is het eerste en één van de grootste onafhankelijke liftadviesbureau van Nederland. Wij geven gespecialiseerd advies over liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties. Wij staan voor respect én resultaat.

Maatwerkoplossingen voor uw liften
U krijgt van ons altijd liftadvies, liftbeheer en projectbegeleiding op maat, toegespitst op uw situatie. Als één van de grootste van Nederland hebben we veel kennis van de markt en het specifieke karakter van sectoren zoals woningcorporaties, VVE’s, zorginstellingen en onderwijs.

Kosten- en tijdbesparing
Liftintermediair begeleidt u bij een scherpere inkoop, slimme afweging van werkzaamheden en innovatieve verbeteringen aan uw liften. Omdat u zelf niets hoeft uit te zoeken, levert dit u naast minder werk ook een kostenbesparing op van maar liefst 20 tot 30%!

Optimale prestaties van uw lift
Met onze oplossingen zorgen wij ervoor dat uw lift optimaal presteert. U heeft de zekerheid dat uw lift voldoet aan alle wet- en regelgeving, veiligheidseisen en richtlijnen voor liftonderhoud.

Altijd de juiste liften
Iedere situatie verdient zijn eigen aanpak, daarom doen wij zelf de inspectie op locatie. Zo bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw toepassing.

.

Liftintermediair B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Adviesdiensten
Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

Vca*
Vca**

Soort liften

Beddenliften
Containerliften / palletliften
Gevellift
Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Opbouwliften
Personenliften
Rolpaden
Roltrappen
Trapliften
Verhuisliften

Artikelen

Uitbesteden liftbeheer steeds meer gemeengoed

Veel beheerders van gebouwen zijn bouwkundig opgeleid en functioneren als generalist als het om gebouwbeheer gaat. Zij weten welke dakbedekking ze willen toepassen, hebben ideeën over kozijnen en...

Onze locatie

Liftintermediair B.V.


Houtsingel 95 95 2719 EB Zoetermeer
085 877 9467 Klik om te bellen