Lohr Liften B.V.


Edisonstraat 60/62 6902 PK Zevenaar
0316 344 336 Klik om te bellen

Tot 10 jaar garantie
Snelle levering
24/7 bereikbaar

Over Lohr Liften B.V.

Lohr Liften BV is een service verlenend bedrijf in Zevenaar, dat begin mei 2003 is opgericht. Wij leveren liften en liftonderdelen voor alle markten en in alle soorten en maten. Architecten, woningbouwcorporaties, de utiliteitsbouw maar ook particulieren mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

We zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk liftinstallaties, waarbij uw wensen centraal staan. Daarnaast leveren wij ook standaard liften. Wij betrekken u zoveel mogelijk in het hele traject van ontwerp tot bouw. Hierbij geven wij u graag persoonlijk advies en luisteren naar uw wensen op zowel technisch als esthetisch gebied.

Niet alleen produceren, repareren en moderniseren van liften behoort tot ons werk. Het onderhouden van liften door onze ervaren monteurs is zeker net zo belangrijk. Daarom stellen we in overleg met onze klanten onderhoudscontracten op.

Wij kijken hierbij naar de soort componenten, het gebruik en de gebruiksomstandigheden van een lift. Door de juiste afspraken te maken, zorgen we ervoor dat liften probleemloos kunnen werken en voorkomen wij teleurstellingen achteraf.

Lohr Liften bringing you to the next level

Lohr Liften B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Adviesdiensten
Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

CE Merk
Iso 9001:2015
Vca*
Vca**

Soort liften

Beddenliften
Containerliften / palletliften
Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Opbouwliften
Personenliften

Onze locatie

Lohr Liften B.V.


Edisonstraat 60/62 6902 PK Zevenaar
0316 344 336 Klik om te bellen