MES Liften


Nijverheidsweg 3/A 1671 GC Medemblik
0227860086 Klik om te bellen

Over MES Liften

MES liften bestaat nu ruim 30 jaar en heeft zich ontwikkeld tot een totaal service organisatie, gestart in 1988 met liften en roltrappen en paden en naar nu een totaal concept voor het totale onderhoud van het interne transport binnen gebouwen.

In dit concept onderscheiden wij ons in het totaal installatie onderhoud, reparatie, modernisering en nieuwe en of te vervangen installaties. Dit geld voor en van alle merken en type installaties.

Onze klantenkring is groot en wij bieden onze dienstverlening aan bij verschillende type klanten als VvE, ziekenhuizen en verzorging instellingen als ook bij woningbouw verenigingen, retailers en eigenaren en of beheerders van commercieel vastgoed.

Voor de keuze bij vervanging van liftcomponenten is MES liften volledig vrij, tijdens de offerte vorming zal en kan er per installatie worden bepaald welke type componenten het beste passen in die situatie.

Voor energie beheer en minder energie gebruik heeft MES liften op zijn in eigen huis ontwikkelde liften van het liftinstituut een energie A label mogen ontvangen. Per project kan hier extra aandacht en advies voor zijn.

MES Liften in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Levering van liften
Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

Bs 5776:1996
CE Merk
Vca*

Soort liften

Beddenliften
Containerliften / palletliften
Gevellift
Goederenheffers
Goederenliften
Huisliften
Mindervalidenplateaus
Personenliften
Rolpaden
Roltrappen

Onze locatie

MES Liften


Nijverheidsweg 3/A 1671 GC Medemblik
0227860086 Klik om te bellen