Noodliften.nl B.V.


Marconiweg 6 4131 PD Vianen
085 486 3399 Klik om te bellen

Over Noodliften.nl B.V.

Dé Specialist voor tijdelijke trapliften

Noodliftenhttps://.nl is dé specialist als het gaat om het tijdelijk plaatsen van trapliften in openbare trappenhuizen. Onze tijdelijke traplift is ideaal om te huren voor flats, appartementencomplexen en bedrijfsruimtes wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn. Naast liftcalamiteiten zijn onze tijdelijke liften ook ideaal voor plaatsing gedurende liftmodernisatie, liftrenovatie, liftstilstand, liftstoring en in diverse andere situaties.

Ongeacht het aantal verdiepingen zijn de tijdelijke trapliften van noodliften.nl de meest adequate en voordelige oplossing. Een dure tijdelijke personenlift is in de meeste gevallen helemaal niet nodig! Wij werken met een klein team. Onze vakbekwame en betrokken medewerkers staan 24/7 voor u klaar bij liftstilstand.

Noodliftenhttps://.nl bezoekt vrijblijvend uw locatie voor een offerte op maat. Montage is mogelijk op vrijwel elke rechte trap en bij acute liftstilstand zijn onze lift installaties dezelfde dag geïnstalleerd. Landelijke 24/7 service. 085-4863399. Door de ruime voorraad van liften kunnen wij zeer snel schakelen!

Foto's

tijdelijke traplift met onze unieke verlichting

Noodliften.nl B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Tijdelijke liften ten tijde van Lift stilstand

Certificeringen

CE Merk
Vca*

Soort liften

Mindervalidenplateaus
Trapliften

Onze locatie

Noodliften.nl B.V.


Marconiweg 6 4131 PD Vianen
085 486 3399 Klik om te bellen