SkyLift B.V.


Albert Plesmanstraat 24 3772 MN Barneveld
088 5051500 Klik om te bellen

Over SkyLift B.V.

SkyLift is een enthousiaste en onafhankelijke serviceonderneming die zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en moderniseren van bestaande liftinstallaties van alle merken. SkyLift onderscheidt zich met een uitstekende service door heel Nederland en het snel leveren van betrouwbare, veilige en bovenal betaalbare oplossingen.

De lift is daarmee één van de meest gebruikte transportmiddelen. Logisch dat alles dan goed moet werken, in alle omstandigheden en op elk moment. Het is daarom ontzettend belangrijk om uw liftinstallatie goed te onderhouden. Wij vinden dat een lift nooit stil mag staan. 

Een lift is opgebouwd uit veel elektrotechnische en mechanische componenten. Deze componenten moeten periodiek worden gekeurd, om de betrouwbaarheid en veiligheid van de lift te kunnen garanderen. Een lifteigenaar dient ervoor te zorgen dat een lift goed onderhouden wordt en dat er actie ondernomen wordt in geval van een storing of opsluiting. Met een serviceovereenkomst van SkyLift zorgt u er niet alleen voor dat de minimale wettelijke vereisten zijn ondervangen, daarnaast is er ook een scala aanvullende diensten die afhankelijk van uw situatie en het gebruik van de lift prima van pas kunnen komen. Om tot een passend advies te komen, brengt een van onze adviseurs u een bezoek. De status van de lift wordt vastgesteld, uw wensen en eisen worden besproken en na dit bezoek ontvangt u een passende overeenkomst voor uw situatie.

SkyLift B.V. in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Onderhoud van liften
Renovatie van liften

Certificeringen

Nen-13015
Vca*

Soort liften

Beddenliften
Goederenheffers
Goederenliften
Personenliften

Onze locatie

SkyLift B.V.


Albert Plesmanstraat 24 3772 MN Barneveld
088 5051500 Klik om te bellen