Toegangbeveiliging.nl (specialist in camera bewaking)


Het carre 29 6718 DH Ede
0622222413 Klik om te bellen

Over Toegangbeveiliging.nl (specialist in camera bewaking)

Toegangbeveiliging.nl

Toegangbeveiliging.nl is een bedrijf dat zich specialiseert in het vakkundig installeren van bewakingscamera’s ,Intercom , Alarm systemen in en rond uw huis, bedrijf of winkel. Toegangbeveiliging.nl helpt u, in een keuze te maken om uw huis of winkel pand optimaal te laten beveiligen met bewakingscamera’s. Onze voordelige camerabewakings pakketten of maatwerk zorgen ervoor dat iedere opdracht of wens voor u kunnen realiseren. De mogelijkheden die Toegangbeveiliging.nl bieden om uw camerabeveiliging optimaal te maken zijn oneindig, aangezien er gebruik wordt gemaakt van professionele binnen- en buitencamera’s, kwaliteit dvr’s stand alone, draadloze camera’s, CCTV beveiligingscamera’s en netwerkcamera’s, zodat Toegangbeveiliging.nl invulling kan geven aan iedere wens.

Onze opdrachten variëren van het aanbrengen van beveiligingscamera’s rondom uw huis, tot het beveiligen van uw bedrijfspand of winkel. Ook objectbeveiliging en terreinbeveiliging behoren tot de optie om uw eigendom optimaal te beveiligen.

Om iedere opdracht juist vorm te geven, wordt er altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit bewakingscamera’s, zodat alles scherp in beeld komt. Uiteraard is er ook de optie om op HD kwaliteit te filmen met onze speciale HD-camera’s. Al onze bewakingscamera’s filmen zowel bij dag- en nachtlicht, door middel van infrarood leds (infrarood camera’s). Tevens bestaat er de optie om draadloze, Wifi, 3G of IP camera’s op te hangen. Vaak wordt dit gebruikt om grote afstanden te overbruggen, maar ook bij object- en terreinbeveiliging is dit een vaak gebruikt middel.

Onze stand alone dvr’s zijn uitgerust met standaard 500GB aan opslaggeheugen. Bij ons Premium pakket betekend dit dat u gerust 3 weken opnames kunt maken voordat beelden overschreden zullen worden. Uiteraard is er altijd de optie om dit geheugen uit te breiden.

Nadat alles bij u geïnstalleerd is, krijgt u ook uitleg over hoe u uw systeem kunt gebruiken en de beelden kunt oproepen en/of opslaan, zodat u volledig zelfstandig aan de slag kunt met uw beveiligingscamera systeem.

Foto's

Toegangbeveiliging.nl (specialist in camera bewaking) in het kort

Levering aan

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Scholen
Woningbouwverenigingen

Diensten

Adviesdiensten
Llift service
Schoonmaak

Artikelen

Camera systeem incl. montage

Uw bedrijf beveiligen met een camerabewaking en of bewakingscamera kan snel en voordelig vanaf slechts 499,- euro kunnen wij u voorzien van een systeem incl montage en installatie. Ook komen wij bij u...

Onze locatie

Toegangbeveiliging.nl (specialist in camera bewaking)


Het carre 29 6718 DH Ede
0622222413 Klik om te bellen